Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014


RealLift - Ανελκυστήρες στο Γαλάτσι

Υπηρεσίες Συντήρησης και Επισκευής Ασανσέρ

Έχοντας ως απώτερο σκοπό την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η Real Lift σε συνεργασία με τους πρωτοπόρους προμηθευτές στο χώρο των ανελκυστήρων αναλαμβάνει την μελέτη, εγκατάσταση, επίβλεψη-συντήρηση και αναβάθμιση συμβατικών και υδραυλικών ανελκυστήρων προσώπων, φορτίων, καθώς και ανελκυστήρες για την εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες Α.Μ.Ε.Α.
Η άμεση εξυπηρέτηση, η φιλικότητα και το αίσθημα ευθύνης για τους ανελκυστήρες αποτελούν πλεονεκτήματα της Real Lift .Η αξιοπιστία, η υψηλή ποιότητα των υλικών, τα οποία φέρουν την πιστοποίηση CE, συμβάλλουν στην ικανοποίηση των πελατών μας.

Η Real Lift αναλαμβάνει την ανακαίνιση και πιστοποίηση του ανελκυστήρα σας, άμεσα και σε συμφέρουσες τιμές, ενώ η εξόφλησή της μπορεί να γίνει με ποικίλους τρόπους διακανονισμού βάσει των δικών σας δυνατοτήτων.

Μετά την ολοκλήρωση του κάθε έργου, βασική μέριμνα της Real Lift είναι η διαρκής παρακολούθηση του ανελκυστήρα σας και η επίλυση τυχόν βλάβης, 365 ημέρες το χρόνο.

Στόχος της εταιρίας μας, είναι η άμεση εξυπηρέτηση σας και μέσα από μια άψογη συνεργασία να γνωριστούμε καλύτερα και να εξελιχθούμε μαζί σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@reallift.gr ή επισκεφτείτε την σελίδα μας http://www.reallift.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου